too good for you va!


Har de lite för bra för att blogga va!

Tycker nästan (fast det är lite pinigt) att det är roligt att jobba just nu faktiskt. Trots alla människor som blir helt bananas när de får lön och det är dåligt väder. Och jobbar jag inte så är det ännu roligare. Nästan jämt. Och där tar bloggandet stopp igen.

Nu ska jag simma litegrann va! :D

PÖSS


bra (gratis) saker med att jobba


1. Gratis mat
2. Gratis mjukglass
3. Gratis turkisk grönsak
4. Gratis veggirecept
5. Gratis kaffe

O så får jag ändå betalt fört :D

äkta kärlek


Tänk er följande: Efter ett halvårs kyla liknande polarisen innan den började smälta drabbas lilla Sverige äntligen av en hel veckas sommarvärme, precis lagom till midsommar och allmän ledighet. T om Filleboy är ledig från sin fotbollskarriär. Vad är då inte mer passande än att pojkJÄVELN (om ni ursäktar) smackar in lite trevlig sjuklighet just precis dagarna innan midsommar.
Detta leder således till att stackars lilla ankan får åka till Filleboys vänner och fira midsommar (vilket iofs gick ganska bra men säg inte  det till fb) och dessutom gå miste om x antal timmars sömn pga något igentäppta näsborrar och svullen äcklig slemmig hals.

När kraken börjar känna sig bättre och vi blir bjudna på hotelnätter och bensin till malmö över ett par dagar passar vi självklart på eftersom vi är erfarna och kloka människor som vet att gratis är gott och att livsnjutare visst kan vara ett yrke.

El semestro börjar strålande med att jag fått sova på soffan natten innan och FB knappt sovit en blundis pga feber och allmän dödshotande sjuklighet (vi kvinnor kallar det förkylning).
Som tur är har fb hittat en stark och tålmodig kvinnan som vackert biter ihop och kör pappa Ahlströms volvo hela vägen till Malmö med endast ett stopp i Jönkan där vi avnjöt våra fina hemmagjorda (av mig) äggmackor.

Efter en hel del allsång med mig själv, sms:ande på motorvägen och uppretande av stressade coola bilar så var vi framme i Malmö. FB mår nu lite bättre efter sin 3 timmar långa powernap och vi spanar in staden och jag får äntligen shoppa loss lite på Lindex av alla ställen. En hel rouge och ett linne för 99 spänn. Lite hejsvejs sådär.

Den mysiga och romantiska semestern eskalerar sedan i feberfrossa, allmänna andingssvårigheter och trevliga slemuppstötningar. Här tar jag tillfället i akt att själv dra till med lite hysteriska magkramper samt illamående bara för att ytterligare höja den hjärtliga stämningen.

En heldag i Köpenhamn kör slut på oss och vi väljer att köpa med oss mat, dra för gardinerna och njuta av Scandic Malmös unika tv utbud (dvs jag löser korsord och fb kollar discovery). Även mitt tröstätande av godis misslyckas och jag drabbas istället av ännu mera magont och gör senare min feberhöga vän sällskap och försöker sova.

Sista morgonen avnjuter jag frukostbuffén med fettigt hår, en torktumlare i magen och en söt pojke mittemot mig som spottar upp slem i sitt juiceglas och rundar av med att kräkas på rummet precis innan vi checkar ut.

Jag tackar P3 och alvedon för den trevliga hemresan och Linköpings sjukhus för de sköna stolarna, bra tidningar och pencilin.

Dagen har spenderats i soffan för båda två. Den ena med handen på magen och gnäll över magont och den andra med en spottkopp framför sig. Båda blängandes på varandra. Jag för att han är äcklig och han för att jag väljer att sitta framför facebook när det är straffavgörande match på tv:n. Hej jag är kvinna och kan faktiskt göra två saker samtidigt.

Hur som helst så hade vi roligt och jag älskar honom trots hans äcklighet och intalar mig själv hur mycket mer jag kommer uppskatta hans snygghet och fräschet när han blir frisk igen. Och vi fick ju iaf med oss plastbestick, två toarullar, juice och frukt hem från Malmö (helt gratis!!)

PÖSS













RSS 2.0