Och jag flyger över gatorna vi vinglat på


Packad och klar. Nu drar vi till emmaboda!!! Ses där! :D

vi är inte sånna som i slutet får varann'


Är hösten tidig i år eller vad är grejen? Vadå mörkt kl nio? Lägg ner va!
Senaste veckorna har varit sjukt konstiga. Upp och ner och grymma och förjävliga och jagvetintevad. Men livet är rätt bra va? Lite hejsvejs sådär. Precis som det ska vara.


monday drama @ hamngatan


19.20 vinkar jag av min fridfulle fader för att gå och fika med Hanna och Madde. Per S själv sitter tryggt vid datorn som alltid mellan 17 och 22 vardagkvällar.
När jag så anländer hem igen runt 22.00 och ropar det sedesvanliga; "hallåååå?" får jag desvärre inget svar. Aha! Dörren till datarummet är säkert stängd och där inne sitter han med surroundljud och flyger flygplan och larvar sig som vanligt. Trodde jag ja.

Söker igenom HELA LÄGENHETEN. Här snackar vi balkongen, kläkammaren, tvättstugan, badrummen. Ja jag tittar till och med under päronens säng (?!). Men ingen pappa.

Ringer syster, nej ingen pappa där. Kollar igenom en gång till. Ropar till och med efter honom som om han vore en lite hund. Nehejdå. Pucko, lämnar ingen lapp, lämnar mobilen på köksbänken.

Syrran ringer upp och är orolig, "är han inte ute o kör med bilen då?". Här snackar vi snubben som inte gjort något annat på hela dagen och som aldrig går ut efter kl 16. Han kör flygspel ok?

Går i alla fall ner i garaget och förbereder mig på att hitta snubben död eller avsvimmad. Väntar mig själv ett basebollträ i huvudet av den som misshandlat min stackars pappa när jag öppnar dörren till garaget.
Ingen misshandlare, ingen bil, ingen pappa.

Går hem, ringer syster och informerar om läget. "Vi väntar ett tag till då"
10 min senare kommer det jäkla puckot hem. "Åkte en sväng till Mc donalds och köpte hamburgare". Med ett nöjt flin såklart.
"Haha, men blev du orolig?" Klappar mig på huvdet och fnissar.

Efter att ha förklarat för honom att han är en jävla idiot som borde lära sig att skriva lappar om var han går pallrar han sig i alla fall tillbaka dit han hör hemma. Lägenheten bara vibrerar av hans flygplansmuller.


läget under kontroll

Igår åkte morsan, moster och Katrin till Turkiet och ska vara borta i två veckor. Idag fick jag sms från Katrin med lägesrapport:

"Nu ligger vi på sängen och glor i taket efter en ansträngande dag på stranden, ha det bra, vi tror att Anki har fått en släng av svininfluensan, och jag fågelinfluensan, vi tycker vi ser lite annorlunda ut, Anki har tryne och jag näbb grymt och kuckeliku"

Känns bra.

en dag på jobbet


















hade


sjukt roligt och trevligt igår, tjemiddag <3
kul att du kom Kristin! :)

stupid sunday song





















(tema trappor verkar det som)

Helgen


- "skaru ha sönder hela jävla häcken eller?!"

skrikandes av arg gubbe i berg till allas vår anton som blev iknuffad i hans trädgård.

-"andra sidan är ni klara?"
- "Fille spyr i busken bara"


Skönt att han mådde "asbra!" efteråt.

Och numer äger jag även en "sån här skylt.


And you're a thousand dollar playboy that I just can't afford














Snygga brudar! :D

.

och nu kan ni nå mig på mitt vanliga nummer igen =)

arbetsskador


  • totalt sabbade matrutiner (matintag igår mellan 10-16 = banan, bulle, äpple)
  • ömma fötter (ungen kan sova i 2 timmar, men vaknar och gråter så fort vagnen stannar)
  • har börjat vinka med kupad hand och säger "hejdoooo" med daddig röst till fullt vuxna människor
  • bitmärke på handen (killen har temperament)
  • sand innanför bh:n (temperament, som sagt)
  • rykte om att vara ung mamma i stan ("nämen åååhh vilken söt son du har, hur gammal"?)

Nu ska jag dricka öl. Utan nappflaska. Utan sugrör.

mitt liv som barnvakt


Att hänga med Benjamin 10-16 varje dag kan faktiskt vara riktigt spännande. Till exempel kan man bonda med alla päron i lekparken. Igår stod jag till exempel och snacka hultsfred med en farsa. Han var där när det var allra första gången.
Annars kan man ju få höra om en 4 årig killes knappsamling, skaffa ragg i form av Gertrud 2.5 år åt "lillkillen" som hon ropade efter honom, tog honom i handen och drog med honom till gungorna.
Sen kan man ju gå hem till mig och upptäcka killen stå och spana in barskåpet när man själv stått i köket och fixat mellanmål (naivt av mig att tro att han faktiskt satt i soffan och kollade på shrek).

Att fjärrkontrollen åkte i golvet och nästan farsans GPS likaså var ju bara en liten extra krydda.
Men söt är han! Och idag ska vi få leksällskap i form av Andrea i lekparken.

Så vill ni ha tag i mig, trädgårdsföreningens lekpark!

Och GRATTIS KRISTIN på 20 årsdagen! =D


Hultsfred 09


Helt. Jävla. Död.

Tog minst en halvtimme att tvätta bort all skit, och ändå är jag inte helt ren än. Magen vrider och vänder sig som tvättmaskninen som går på högvarv med alla fuktiga och leriga kläder. Ögonlocken är som tegelstenar och fötterna känns som två stora klumpar.
Plånboken var lerig (och lite möglig?) och fick slängas. Mobilen, engångskameran och alla kontanter som fanns i plånboken ligger nånstans, gömda under leran framför hawaiiscenen.

Men FY FASEN. Vad kul jag haft! =D

Världsrekord i baguetter, skålar och dåliga skämt (nivån på humorn verkar av någon anledning sjunka för var dag som går på festival). Bästa spelningarna var The Sounds, The Killers, Timbuktu, Kings of Leon och Winnerbäck solo.Sen måste jag ju säga att det här inte var helt fel det heller.Det stank piss vid vårt tält och ingen fattade varför vi ville bo där, men tillsammans med 7 sköna typer från berg och ljungsbro klarar man det mesta! Hörde jag en skål?! :D


Hultsfred va!

Angelica säger: shoppa ni nått idag då`?
Anton. säger: jarå! muggar, hinkar, servetter, våtservetter och lite sånt där tjafs =)
Angelica säger: hahaha våtservetter?
Anton. säger:  :P fille hade läst att det var bra att ha :D



Va söta de är pojkarna! :)

Imorrn drar vi! HEJSVEJS!


Framförhållning del 2

Att plugga till ett seminarie kvällen innan:

19.30 - ta fram textkompendie, ögna igenom schema, upptäcka att uppsatsplan ska vara inlämnat senast idag. Kraffsar alltså ihop en liten planering på spontanvalt ämne till uppsats och mailar iväg.
20.00 - börjar läsa i textkompendiet
20.15 - ansträngningen att hålla sig vaken börjar kännas påfrestande
20.30 - VAD I HELVETE?! 30 sidor?! Jag hade räknat med 10-15. MAX.
21.00 - inser att jag läst samma sida i säkert 15 min.
21.30 - måste bara kolla hur det gick för elfsborg. vinst!
21.45 - fruktpaus
23.30 - inser att jag låtsas läsa texten i 3 timmar. inser att jag har stora koncentrationssvårigheter och blir jättesur.
23.31 - ser på mitt lilla schema att jag ska läsa 15 sidor i boken också.
23.32 - håller andan, lägger ner alla papper i min nya skolväska (en påse från kappahl) och känner att sova känns som ett roligare alternativ.

Extra kul känns det också att jag på seminariet ska debattera för varför det är moraliskt rätt att äta kött. SCORE!

God natt.

Framförhållning


Kan vara att ha tenta på torsdag och fortfarande inte läst ett dyft i boken. Tur att jag inte ens skriva tentan eftersom jag prioriterat att åka på hultsfred just precis den dagen.
Det kan också vara att återigen komma på att ja just det, seminarie på tisdag, en söndagkväll när man mår illa bara av tanken att ens försöka resa sig upp ur sängen.
Tur att man kan cruisa med pappa i nya bilen och dreggla lite på sätena under världens bästa powernap, för att sedan komma hem, spilla kaffe i hela sängen och pallra sig iväg till Hamngatan 16 c och äta kladdkaka med lite random brudar.


Helgen var i alla fall suverän! Favorit i repris med fest på min balkong (till grannarnas förtjusning), platens x 2 (båda gångerna slutade det hela med att jag gick hem med helt nedblodade fötter, hejdå vita klackskor), grillning och mycket glid i nya bilen.

Nya bilen är förresten inte dum. Inte dum alls. WROOOOOOOOM säger det bara :D


Simon Davidsson


Varsågod! Och tack för en trevlig kväll :D
"tänk platens en lördag"

(en öl sa vi va?) :D


om livet känns för seriöst


wrooooom!


Idag har min pappa gått runt och set ut som en sjuårig kille som precis fått en stor leksaksbil. Idag har min snart 55-åriga pappa köpt en .. ja.. en leksak. En bil. Leksak. Bil.

Och fint skare va!

"Man måste ha ägt en BMW nån gång i livet" sa han. Och nu står den där. Och det finns en reviderad form av instruktionsboken som inte är så tjock, som jag "jättegärna får låna och läsa" om jag vill.
Ikväll har han varit ute och åkt flera timmar och stod i köket när vi kom hem. Nöjd som få. Med en kall öl. Och ett stort flin.

På lördag har jag blivit lovad ett provåk. Ryktet säger att jag till och med ska få köra!
Jag och mamma fick i alla fall en egen gemensam bilnyckel. The ladies liksom.



RSS 2.0