she works hard for the money


Hård hård vecka va. Ankan is slutkörd va!

Vecka 16 var veckan då jag kidnappade Filleboy. Packade bilen full med sovsäckar, liggunderlag, gummistövlar, ficklampa, tält, osv för att sedan sätta på honom en ögonbindel, irra bort honom genom att låtsas köra fel 10 ggr i lamobohov och slutligen landa i självaste metropolen Örebruuuueee. Bo på hotell check, simhall check, oliver och öl check, italiensk restaurang check, hotellfrukost check. Tror grabben blev wuätt nöjd med sin 21 årspresent faktiskt.

Sen vare full rulle med jobb, massa fika och helt plötsligt vare helg igen. Ingen match blev det så jag förgyllde istället min lördag med att soppa upp matrester från jobbiga barnfamiljer som tror att man ska kasta tacosen i munnen och missa 99 % av gångerna, istället för att bete sig som normala civiliserade människor och äta med kniv (den vassa) och gaffel (den med pinnar). Hejochhå I tell you.

Mellan jobb lördag och söndag passade jag på att svepa en kaffe, ta en snabbdusch och omvandlas till discokula á la rislampa från ikea och 20 meter folie för att hoppsa iväg på 80-tals fest. Kulan hade fett kul och insåg att 80 talsmusik funkar supert att dansa till, speciellt när man har en 5 ggr större omkrets än i vanliga fall.

Söndagen fortsatte i soppandets och låtsasvaratrevligmotkunderduegentligenvillslåpåkäftenstilen men avrundades med en ack så trevlig spakväll hemma hos el kusino där det bjöds på kanelbullar, kaffe och babylen hy.

De 2 ½ timme som återstår av veckan är schemalagda i soffan med äggmacka och mjölk firandes min lediga mån+tis. Viva la vida! Äntligen helg va!

PS: passade även på att "fira" att jag nu haft ett seriöst förhållande i 6 månader (vuxenpoäng) med den där Filip. Han äter alldeles för mkt vitlök för min smak, han snarkar så jag numer måste sova mer öronproppar, han lämnar sina äckliga gamla kalsonger på mitt golv, han slänger sig på min nybäddade säng och visar ingen respekt för min bacillskräck när det kommer till att dela päron. Dessutom äter han oss ur huset, "som ett djur" som Per S sa.
MEN, han är rätt söt, bra simhallshäng och helt ok att pussa på när han inte ätit vitlök. Dessutom står han ut med mig när jag deppar ihop över fortkörningsböter, när jag är på mitt allra sämsta hungrighumör och när jag tjurar över att han öppnar leksaken ur MITT kinderägg innan jag själv hunnit (vem gör en sån sak egentligen?!). Så han får nog duga ett tag till. PUSS påre.


Numera på min rumsdörr (självklart ett verk á la Per Sohlmér)




tjejligan á la släkten @ lekparken


Med allt vad det innebär med uppdatering om nya åkommor (rökhosta, inte ny kanske, konstiga märken, nya mediciner, bantning osv) och kaffe och kaka och en paparazzi, morsan och morsan och kusinenmorsan i solen. Helt ok en torsdag när alla andra är för upptagna för att dricka kaffe i solen med Angelica va!
















"det är lite 'vi hade iaf tur med vädret' över det hela, fast det är lite kylslaget"


Vårens första vårcruise inplanerad. Och PLANERAD in i minsta detalj. Här skulle det handlas pastasallad och ätas bulle med kaffe och göras eld och solas och allt sånt va.

Stämningen blev en gnutta sämre när en liten polisis visar sin fina kroppshydda framme vid vägkanten. Vi som precis insett att vi faktiskt kört fel.

F: Alltså seriöst det här ÄR inte rätt väg
A: Mjää jag tror inte heller det va
A: OH JÄVLAR EN POLIS!! AHHH HAN VINKAR JU IN MIG!!
F: Va faaan!
A: AAAAHHH VAD SKA JAG GÖRA?!
F: STANNA STANNA!! KÖR IN!
A: Fan fan fan, hur snabbt körde jag? Vad är det för hastighetsgräns? Visst körde jag inte för fort? VA?!
F: JAG VET INTE!! Har du sett nån som stått med laser?
A: Nej nej, det stod ingen, det är säkert bara rutinkontroll!
F: jaja, de kanske letar efter nån
A: jaja, de tror vi är bankrånare eller nått, det är lugnt.

Polisen letade tyvär inte efter bankrånare men gjorde rutinkontroll och var bussig att lägga till en liten fortkörningsböter á la 2800 på det. Trots mina tårfyllda valpögon och hintar om att "jaha där rök halva månadslönen då, vi som bara skulle på en liten utflyk när vi äntligen är lediga och jag som ALDRIG åkt dit för något tidigare, jag var heeeeeeeeeeeelt säker på att det var 90 här"

Heart of ston I tell you. Ingen sympati där inte!

Självklart åkte vi tillbaka och letade efter hastighetslasermätarpoliskillen så att vi kunde köra över honom. Men han var väl gömd inne i buskarna och vi var kissnödiga och sugna på mat och nya äventyr!

Därför bestämde vi oss för att köra världens kringelkrokomväg (tack eniro), höll på att köra över en hund och hela bilen började lukta lax. Det hörde liksom till på något sätt.

Men hunden blev ju faktiskt inte överkörd, och fram kom vi ju, och laxlukten försvann den med.

Och som Per S själv sa:

P: Hur fort sa de att du körde?
A: De hade mätt 91, men sa att deras drog bort tre km/h och att min borde visat ca 2 km/h mer, så vår borde ha visat 96 km/h
P: kolla du på den när de stoppa dig då? Hur fort körde du?
A: Jag tror faktiskt jag låg runt 95 där nånstans
P: Jaha men det var ju bra. Då vet vi ju iaf att hastighetsmätaren stämmer.

Livet från den ljusa sidan va!



"jag lämna en liten överaskning på din säng"



veckans babe va!







follow the shoe!


Veckans hittils viktigaste händelser:

- nya sommarshoooooooeeerrrrs <3
- klänning och fin tröja för 49 kr st!!!! :D
- första antonfikan på mucho länge today
- högskoleprovet lördag ("yey")


Nu ska jag dreggla lite över mina fina skor! Tjing!


RSS 2.0