saturday night fever


Var gick det snett egentligen? När päronen ligger halvdästa i soffan och pratar om att köpa hämtmat, utan en tanke på att röra en fena för mycket. Ljudet av en treo som susar omkring i ett glas vatten ute i köket. Mjukisbyxor verkar vara dagens outfit. It's bakis @ Hamngatan.

Och här sitter jag. Spikens nykter. Saker som minner om min gårdagskväll är en svag doft av bröd och dressing (honungssenap) och ett skärsår på fingret (hej 55 kunder sista timmen, två personal och hela min plasthanske är röd av blod, behöver du verkligen  dressing?)

Kvällens ros iaf till de tre "såhär är vi när vi är ute nyktra" studenterna som höll mig sällskap en timme. Killarna åt ständigt gröt (plus i kanten där), även på förfesten. De bjöd mig på grötsfest i December så vi kunde fira min födelsedag. Tack också för min nya favorit roliga historia.

"Vad säger Askungen när det går för henne?"
"Jag kommer, jag kommer"


Höhö.

Det fick mig att nästan orka vara trevlig mot varenda kund återstående timmar av kvällen :D

Och nu är det snart dags för ensam 16-22.30, alla ska ha bakiskäk och vi har två footlongs för 99 pix. Jihaaaaaa :D

Puss på er va!

Dagens ros

Går till Madeleine. Helt klart. Utan tvekan. Du är rätt bra att ha va!

Dagens lilla blomma går till fotbollslaget, som alltid är glada och får mig på bra humör :)

Dagens lilla soundtrack












Inga jävla blommor


Förresten så har jag faktiskt funderat på EN vettig sak åtminstone. Tur det.

Den där Erik Hassle, om, jag säger OM, den vidriga saken någonsin dör, kommer folk ta med blommor till hans begravning då? Eller?

Kvarteret nästan tömt på människor och känslor, ingen rörelse någonstans


UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHRRRRRRRKKKKK.

En sån dag. Big time. Allt som går att tänka för mycket på går på repeat i mitt dumma lilla huvud. Överanalysera, gräva gräva gräva, överdriva, grubbla, tänka, planera. Meningslös hjärnverksamhet som helt klart borde läggas på något annat. Typ stoppa världssvälten, klimatsmarta idéer, ja, lite korsord vore fan i mig bättre.

Men nehejdå. Lite tråkig musik till det och tänk lite mer. Du kan inte låta bli va? Sätt på nån sorglig jävla youtubevideo också så kanske du kan klämma fram ett par tårar också.

Så vad har vi då på dagens hjärnverksamhetsagenda? Ptjaaa, vad sägs om lite:

livet, döden, vänner, familj, kärlek, framtid, minnen, elände, glädje, sorg, jul, panik, ångest, höst, vinter, sommar vår, lite fler minnen, lite mer panik.  Och en jävla massa annat som bara borde slänga sig i väggen istället för att plåga mig och mitt stackars huvud
. Beat it. Jag har varken lust eller ork för att umgås med er.

Tack på förhand

Angelica

ein Kuß










Tänk


Tänk jag och Krompan. Två vita rumpor. I ett stort jävla tält med tio våningsängar. I Byron. Nyduschade(!). Taggade. Oooooo vi sjunger.




Konsten att göra viktiga saker


Kliva upp ur sängen klockan 12, äte frukost framför tv:n och slöhänga framför mtv ett par timmar. Slöhänga framför datorn och äta nivetsåndärchokladtomteifolie ett par timmar. Och POFF så är klockan 16.

Nu är den stora frågan, ska jag springa en kort svängis innan jobbet som jag faktiskt hade planerat? Jag kommer ju känna mig grymt alert och pigg och härligt frisk och fräsch och glad lagom till jobbet. Men. Nä? Fåtöljen och lite mer choklad? Ja.


Every night we smash their Mercedes - Benz. First we run and then we laugh till we cry


Tänk er följande:

Fyra personer. Fyra dagar. Och allt började i en bil på väg till Skavstad flygplats, med Gloria Gaynor och I will surivive på högsta volym.

Tänk er även att det finns ungefär fem olika behov som ska tillfredsställas, ett hos vardera person samt ett gemensamt.

Person 1: zara, jimmy choo kollektionen på H&M
Person 2: dricka så mycket latte som möjligt
Person 3: se så mycket saker som möjligt
Person 4: allt på samma gång
Gemensamt intresse: dricka massa god tysk jävla öl.

Kan det bli annat än bra? Allt hanns med, samt lite extra roligheter som att åka tunnelbana fram och tillbaka i jakt på mat i 30 min, inhandla varsin heliumballon (Bob och Dolf we miss you), storhandla tre 1.25 liters coca cola flaskor på lidl (hej bakfylla), bli uppraggad och få rosor av halvdräggiga tyska gubbar, förtära alldeles för mycket italiensk mat för att vara i Tyskland,hitta 6x0.5 l öl på lidl för 20 spänn, hänga på hard rock café och låtsas förstå vad alla sa.

Efter allt detta passade vi på att inte missa varken tunnelbana eller flyg, sov lite och sedan kom vår gamle vän POFF och så var vi plötsligt tillbaka där vi började, eller slutade om man så vill. I en jävla bil, på en jävla parkering, med Gloria jävla Gaynor. Ooooo allsången är igång.

Resans ros till mig som lyckades med bedriften att tappa tre glasflaskor med öl i golvet i golvet på rummet på hostelet där man inte fick dricka någon alkohol.
Resans ris till berlinmuren som inte ens fanns

Summan av kardemumman är: Berlin I love you! (Och gänget, ni är ett helt okej jävla gäng ni med)

(och här kommer en jäääävla massa bilder! enjoy!)


























Just went to Berlin


auf wierdersehn

en sån där jättefjärrkontroll


-"Pappa vad vill du ha i farsdagpresent?"


- "en sån där jättefjärrkontroll och 2 kg lösviktsgodis"

check.


kiss


Varför tyckte jag att det vore så jävla smart att bestämma mig för att inte kissa förens Madde kom så jag slapp resa mig upp två gånger? Och varför kan jag inte bara ge upp den dumma idén och gå och kissa? Hur kissnödig kan man bli innan man sprängs? Och sprängs man verkligen om man bara samlar på sig tillräckligt mycket kiss? Och kan det vara värt att kissa på sig? Det är ju rätt kallt ändå. Och kommer inte Madde snart? Hur jävla sakta kan en människa cykla när hon vet att väl framme väntar en löprunda med mig och sen lite schysst käk och gratis rödvin?

arggghhhh.

höjden av arbetsvilja


att låtsas hälla salt och peppar på mackorna eftersom jag inte har ork nog att fylla på.

Vi snackade skit om alla vi kunde klandra för att komma på att vi bara hade varandra


Ikväll äre tjejkväll för hela slanten.

Allt är klappat och klart. Kirrat. Alla nödvändigheter inhandlade. Kläder utvalda. Håret (nästan) nytvättat.

På kvällens matsedel hittar vi följande:

- Medelhavstomatsoppa med fetaost och nybakat bröd
- Blåmögel-, samt brieost med salta kex
- Vindruvor och choklad

Detta avnjuts tillsammans med en billig bag in box med rödvin.

Schema:

- Ät
- Snacka skit
- Drick
- Njut

Nu inväntar jag bara de två snygga brudarna som ska göra mig sällskap!

Hejsvejs!






BANG!


bang

xoxo

Angelica säger:
va gör du rå gullet?
Filip. säger:
måste du kalla mig gullet...  låter rätt gayt

Angelica säger:
hahaha
Filip. säger:
jag ser på gossip girl o väntar på lite cash från pokern typ

Är han inte rätt söt den där Fille ändå? :D



seriö[email protected]?


4 personer i salen. 4. FYRA.

Och vad säger hon?

"Ta för er av utrymmet, sprid ut er. Och mitt i passet vill jag att ni delar upp er så att hälften är på den här sidan och andra halvan där" Snälla.

När sedan inte en enda svettdroppe ens varit i närheten av att blotta sig på våra bleka små pannor, och motivationen dog nånstans under uppvärmningens talvtaskiga musikval (nej man ska inte göra remixer på redan klockrena låtar), vad kommer då ur hennes löjliga lilla mun om inte ett klockrent "tjooooooheeeeeeeej". Detta självklart tillsammans med ett fjantigt leende som om hon 1. Fått en sjuhelvetes orgasm, eller 2. Är skyhög, på något annat än friskis härliga ångor.

Och jag ber så hemskt mycket om ursäkt ifall min något skeptiska min och himlande med ögonen gjorde dig ledsen. Men jag vill verkligen framföra mitt hjärtligaste och allra bästa TACK för att du nu gett mig ännu en sak att stryka från listan på "saker att roa sig med på onsdagskvällar". Verkligen. Tusen tack. Gulle dig.

tillfälligt alltså


Humor á la Per Sohlmér


'Cause you got me, and baby I got you










RSS 2.0