att provjobba


Hejhejkanjaghjälpadigstorellerlitenvilketbrödvillduhaostocksåskadenvaratoastadallagrönsakerpå
villduhadressingsaltochpepparvardetbrasåtacksåmyckethejdå


a notion deep inside that it aint no sin to be glad youre alive


Att fira Bruce, steg för steg.

1. Brucecruisa. Hela dagen.
2. Prata om hur bra Bruce är. Hela dagen.

Klart!

Under tiden kan man också leka naturlivsmänniska med Madeleine.
Börja med att glömma ta med hälften av alla saker;
-tack OKQ8 för grill och kinderägg, samt ica nära i Nykyrka för mjöl, salt och bakpulver ("jaså ni ska hem och baka lite tjejer?").

Ta er sedan ut till en skog, nära en sjö, där det blåser så mycket att ni knappt kan prata med varandra. Drick ert kaffe och ät er medhavda bulle och ladda inför årets blåbärsplockning. Under blåbärsplockningen, tappa gärna burken med blåbär i ett par gånger så att alla blåbär åker ut på marken, för att höja stämningen lite.

När ryggen sedan börjar värka (inte för att ni är för gamla utan för att ni var duktiga och körde järnet på squashen igår) så plocka ihop de 1 miljon saker ni dragit med er för att (som stadsbor) överleva en dag i skogen och bege er vidare till ett typiskt bra grillställe.

Efter att ha genomsökt halva östergötlands skogar och diverse andra fina platser efter bra grillmöjligheter (vindstilla, liten risk att bränna upp hela skiten osv) och magen kurrar så pass mycket att barnen i Afrika känns som en fruktansvärt värdslig sak, slå er då ner vid första bästa ställe.
Här vore  det allra bästa om ni kan råka hälla i ett halv paket salt i pinnbrödsdegen och ha en ej fungerande tändare med er (hej maten smakar grillrök och är kall).

Avsluta gärna dagen med en powernap i soffan, fotbollsträning (i Brucetröjan såklart) i totalmörker och race:a med valfri lagkompis hem på brokindsleden i 90 km/h.


















GRATIS BRUCE! (och hoppas du är tacksam, själv har jag helt jävla slutkörd)

good old times

Jag vet inte om det är det faktum att jag har haft en typisk tråkig dag eller att jag bara är allmänt lättroad men av någon anledning kan jag inte sluta skratta när jag läser igenom gamla resdagboken från Norge.

Och jag minns hela dagen såväl. Först springa runt på hotellfanskapet och se gäst efter gäst försvinna med ambulans, sova 4 timmar och jobba första dagen på la baguette. För att sedan, ta en tur genom hotellet på vägen hem, se chefen där skrubba rent varenda vrå och fullkomligt böna oss att jobba eftersom alla var sjuka (inklusive han själv).
Jag ser Krompan och mig framför oss när vi bara tittar på varandra, sedan på chefen, och bara skakar på huvudet. För att gå hem och äta stulen choklad.


"Efter 4 timmars sömn gick jag sedan upp för att jobba ett par timmar på La Baguette. På grund av dålig kommunikation var jag och Krompan helt ensamma och fick improvisera lite när vi öppnade. Detta tillsammans med min trötta hjärna ledde till allmän kaos större delen av dagen men ett fett beröm från vår nya chef Martin Halvorsen. Vi älskar denna man. Han gav oss sympati och beröm då vi behövde det som mest. Detta firade vi med att åka hem och trycka i oss en enorm mängd
GRATIS choklad som vi tidigare i veckan stulit på mässan"




:)






Tack! :D

Monday Monday, so good to me


Måndag igen då! Vilken tur man har!

På något sätt är ändå måndagar min mest effektiva dag i veckan. Jag vet inte om det är avsaknaden av "måndagochjobbigenångesten" eller om det är att "måndagochfortfarandeingetjobbångesten" är värre som gör det.

Men, jag har ett tjockt och fint kuvert med fina cv:n i, cykeln är pumpad och kaffekoppen snart slukad! Självklart rullar även S Club 7 - Don't stop never give up upprepade gånger under morgonen.

Hejsvejs!


(en annan typ av ångest, men good times va!)

We learned more from a 3-minute record baby than we ever learned in school


"Kan vi inte ha en riktigt grabbkväll? Bara du och jag? Ligga i soffan med massa öl, rapa och kolla på nile city?"

Sagt och gjort. Lägg på varsin fåtölj, en galen katt,en gnutta tjejsnack, rödvin och ångest över att allas vår älskade Bruce faktiskt kommer att dö en dag också så har du den optimala lördagskvällen. Radarpartner va? :)










diagnosen klar


A: jag tror seriöst det är nått fel på katten
M: jaa, alltså, han har ju ad/hd.


(fast wuääätt söt är han!)



cool for cats


Jag och Mozze the man leker en rolig lek. Den går ut på att han slår ner ett papper som ligger på skrivbordet så det hamnar på golvet. Sen trycker han upp sin fula nuna i mitt ansikte, går på tangentbordet, attackerar mina händer och viftar med sin svans i mitt ansikte tills jag plockar upp papperet så att han kan göra samma sak igen. Och igen. Och igen.


ATT det är!


Vad är hejsvejsva.blogg.se?

118 100 har talat!

"Hejsvejsva.blogg.se handlar om tjejen Angelica som är en skön och glad tjej som gärna bjuder på sig själv."




Grattis alla läsare! Peace out!

Dagens ros x 2


Ettan till Tandläkaren som gett mig den underbara gåvan att få sjunga en underbar låt om och om och om igen heeeeeela dagen.

"Abonemang abonemang wooooo tandvård i två år till faaaaaast pris"

Vi snackar djupa grejer.

Nummer två går till de tre (olika) snubbar som på riktigt, tittade på mig och SKRATTADE när jag åkte förbi dem i bilen och gapade loss till lite "thunder road" i ett tappert försök att glömma tandläkarpropagandan. Men här tas ingen skit. Bara tummen upp och se glad ut.

If I had a photograph of you
















De där två alltså! Fett värda :) Och fett värt måndagskvällsnöje.
Som Mr Brad Pitt själv hade sagt det: "Graaaauuuääääääzzieeee"

survival of the fittest


Att starta en måndagmorgon med en skrivare som jävlas och är tom på bläckpatroner, kan få även den starkaste ankan att gnissla tänder och lugnt och fint försöka ta tre djupa andetag. 
Men, superanka som jag är, kastade jag mig givetvis på ankmobilen och cyklade snabbt som blixten till bibblan för att BETALA för att skriva ut dessa jävla cv:n.

Så. Nu har jag skött dagens plikt. Och det ska jag fira med spaghetti och veggofärs och ett mindre nile city maraton. wiiiiieee!!

Passade även på att låna hem munspelsböcker på bibblan så nu jävlar ska här blåsas så självaste Dylan skulle häpna.

simma lugnt!

Höst


Jag hade tänkte skriva ett jättelångt inlägg om att nu är det minsann höst och sommaren 2009 är över. Om att alla coola typer man vanligtvis brukar kunna hänga med skopar glass, sitter i viktiga möten, dricker vin vid nån flod i Frankrike, säljer ost/bullar i Oslo eller säljer skohyllor utan tillhörande skruvar på rusta.

Sen tog jag en promenad med kameran i högsta hugg, har skulle det tas höstbilder. Med höstspellistan på ipoden såklart. Och strumpbyxor. Och långärmat.
Och ja .. Det var ju inte kallt. Och inte fan fanns det mycket höstbilder att ta.
Så jag får väl vänta lite lite till på den där jäkla hösten då. Och ta på mig en t-shirt istället.

(och en liten liten höstbild lyckades jag få till i alla fall)




vi åker spårvagn


Dagens sountrack 1
och dagens sountrack 2.

Nu ska jag fortsätta spela "Mary had a little lamb" på mitt munspel, om och om igen. Med min allra nöjdaste min.

Obviously something's gotta be done or else I'll end up like one big bleeding heart


Gratisnöjen kan vara att lämna ut sex cv:n (duktigt) och sen fira det hela med att köra alldeles för fort i pappas bil på varenda landsväg man kan tänka sig och spela lite för hög musik och bara flina sådär ni vet så man ser jättefånig ut men bara har det ganska bra trots att man är arbetslös och eländig.


wiiiiie :D

what a difference a day made


Arbetslös igen då! Wiiieee. Jäkla andra duktiga tjejer som snor jobb ifrån mig =(

Men, imorgon är en ny dag och skam den som ger sig! Här ska det ut och lämnas cv:n minsann! Har till och med fått lov att låna farsans vrålåk så jag kan ta mig lite utanför stan med. Jihaaaa.

Dagens ljusglimtar är ändå att jag fick godaste pastan nånsin+kaffe gratis på santinis <3 och jag har för första gången på 3 år varit på fotbollsträning. Med Hanna och Madde. Dagens mest använda uttryck måste nog ändå vara: "Men näää, seriöst Ankan, jag vill inte". Skönt då att Hannas sista ord när vi cyklade åt varsitt håll, svettiga och totalt slutkörda i skymmningen, var: "Tack för att du fick med mig Ankan". Så nu är vi också sånna där coola fotbollsbrudar :D

PUSS på er!


my new babies


smärta <3


Kära Hanna frågar mig vad som händer och jag gör ett desperat försök till att få medlidande genom att på bästa möjliga sätt försöka beskriva vad som händer just nu.

Jo.

Jag genomlider just nu någonting som känns lite som .. Som om någon försöker DRA ut min livmoder genom knäna. Samtidigt som jag vill spy. Och sen känns det lite som om någon försöker trycka upp en stor elefant i "de nedre regionerna" (bloggcensur va) JÄKLIGT långt, och fattar inte att det faktiskt finns ett stopp.

Vi snackar alltså mensvärk. BIG TIME. Många er medsystrar där ute vet vad jag snackar om. Inget hejsvejs över det hela om vi säger så. Här ska man plågas.

Men, vad knäcker Hanna ur sig, om inte; "Jag har haft tur och aldrig haft några problem med det där".


?????!!!!!!??????

Suck & Stön.

Tacka vet jag ibumetin och en bra bok.
God natt!

inte mer än rätt



att morsan hostar fram lite käk nu när jag precis tränat och är jättehungrig va!

way down in my heart, although we are miles apart








Tack för presenten, och den mysiga dagen :)

(Och får du för dig att skita i Frankrike kan jag ställa upp som yttersked om du vill!)

värt x 2


1. Att provjobba för första gången när lions har stadsvandring och bestämmer sig för att avlsuta det hela med att våldgästa lite sådär hejsvejs bara. Vi snackar 20-25 kaffesugna tanter och gubbar som helst vill ha ALLT. NU. Och separata notor tack!

2. Att komma hem, med ömma och smått illaluktande fötter, till morsans nybakade kanelbullar <3


mañana mañana


- ska morsan och jag gå på stan och förhopningsvis hitta den perfekta klänningen <3
- ska morsan baka bullar (!) (känns lite 1995 typ men jag är fett nöjd, välkomna hem till mig på bullkalas!)
- ska jag hänga med lite Linneor som jag känner
- ska jag provjobba (wish me goodluckduck)

men nu jäklar, ska jag hänga med Mr Tolstoj och hans vänner ett par timmar <3

Lille Per


Det är så jobbigt att vara ledig. Hela tiden på jakt efter saker att roa sig med.

RSS 2.0