a notion deep inside that it aint no sin to be glad youre alive


Att fira Bruce, steg för steg.

1. Brucecruisa. Hela dagen.
2. Prata om hur bra Bruce är. Hela dagen.

Klart!

Under tiden kan man också leka naturlivsmänniska med Madeleine.
Börja med att glömma ta med hälften av alla saker;
-tack OKQ8 för grill och kinderägg, samt ica nära i Nykyrka för mjöl, salt och bakpulver ("jaså ni ska hem och baka lite tjejer?").

Ta er sedan ut till en skog, nära en sjö, där det blåser så mycket att ni knappt kan prata med varandra. Drick ert kaffe och ät er medhavda bulle och ladda inför årets blåbärsplockning. Under blåbärsplockningen, tappa gärna burken med blåbär i ett par gånger så att alla blåbär åker ut på marken, för att höja stämningen lite.

När ryggen sedan börjar värka (inte för att ni är för gamla utan för att ni var duktiga och körde järnet på squashen igår) så plocka ihop de 1 miljon saker ni dragit med er för att (som stadsbor) överleva en dag i skogen och bege er vidare till ett typiskt bra grillställe.

Efter att ha genomsökt halva östergötlands skogar och diverse andra fina platser efter bra grillmöjligheter (vindstilla, liten risk att bränna upp hela skiten osv) och magen kurrar så pass mycket att barnen i Afrika känns som en fruktansvärt värdslig sak, slå er då ner vid första bästa ställe.
Här vore  det allra bästa om ni kan råka hälla i ett halv paket salt i pinnbrödsdegen och ha en ej fungerande tändare med er (hej maten smakar grillrök och är kall).

Avsluta gärna dagen med en powernap i soffan, fotbollsträning (i Brucetröjan såklart) i totalmörker och race:a med valfri lagkompis hem på brokindsleden i 90 km/h.


















GRATIS BRUCE! (och hoppas du är tacksam, själv har jag helt jävla slutkörd)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0