PS 2:

eller det här :)

Skin & Bones


Lite utav det finaste i livet kan vara att vakna och tro att det är Måndag, och så bara är det Torsdag :D

Efter att ha hostat lungorna ur mig och hackat tänder och snörvlat mig igenom unviversums värsta feberyra (inga överdrifter alltså, jag VAR döende!) vaknade jag alltså till liv igen denna soliga höstiga torsdag och skuttade (nästan) iväg till jobbet igen. Livet kan börja igen!

Och livet kan man till exempel börja med en lååång fin fika med min gamla subwaykompanjon, men som numer känns som en rätt fin tjejkillkompis på nätt vis va! Dagens ros till dig jag hade hemskt trevligt!
Resten av början av det nya friska livet kan man spendera med tjejkompis numero uno Madeleine. Henne kan man bjuda på god mat och ta en otäck kvällspromenad i totalt mörker vid ån.

OCH *trumvirvel*, som grädden på moset denna fina dag, avslutar vi det hela med nästan TVÅ timmar i badkaret/duschen med en bra bok och lite skumbad :D

Det är nästan så att en äggmacka är för mycket att ens tänka på. Så jag nöjer mig med en apelsin, läser igenom schemat för Marockoresan för sjuhundraelfte gången och planerar min resväska. Den 4:e åker vi, SNART!!

Till dess, Adios va!

(PS: man kan även lyssna på Krsitins braiga listor på spotify och mysa lite till det här) Tack!

Livets stora frågor


Frågor jag ställs inför dagligen:

- Vad är det för mat?
- Vad får vi för mat i morgon?
- Är det här glutenfritt?
- Är maten stark?
- Är det här gott?
- Är det här kyckling eller?
- Öh! Finns det inget mer smör eller?
- Varför får vi alltid äcklig mat?
- Varför får vi alltid för lite mat?
- Blir det donken idag igen eller?
- Vad är Bulgur för nått?
- Varför får vi aldrig mjukt bröd/pannkakor/hamburgare/tacos/pålägg/bregott?
- Är det här laktosfritt?
- Finns det nått utan fläskkött?
- Varför är pastan slut?

Snälla rara gymnasiebarn, ät och var glada I tell you! Det var jag :D

Tur att man iaf får en fräsig stor (jättestor) bil att glida omkring i, god mat varje dag och (tro det eller ej) en normal timlön :D

hejsvejs!

RSS 2.0